כיכר השבת

ספיישל פורים

מתכון לדג דניס שלם אפוי במילוי שום ועשבי תיבול

השפית מורן פינטו עם מנת פתיחה מרשימה לשולחן סעודת הפורים - דג דניס אישי לכל סועד, ממולא בהמון עשבי תיבול ושום שמתאחדים היטב עם טעמו העדין של הדג (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
דג דניס שלם אפוי במילוי שום ועשבי תיבול
דג דניס שלם אפוי במילוי שום ועשבי תיבול (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 דגי דניס בגודל שמתאים למנה אישית
  • צרור כוסברה, קצוץ
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 20 שיני שום, קצוצות
  • 1 כף שבבי צ'ילי מיובש
  • מלח גס
  • 1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפטרוזיליה, הכוסברה ושמן הזית.

2. ממלאים את הדגים ב-3/4 מכמות התערובת, חורצים בכל דג 3 חריצים ומסדרים אותם בתבנית.

3. מורחים את תערובת עשבי התיבול והשום הנותרת על הדגים, ומפזרים מעל מלח גס ושבבי צ'ילי.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
דגים