זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6 פילה דניס טרי
- 1/2 1 כוס שקדים טחונים
- 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
- 2 כפות שמן
- 6 שיני שום, מגורדות
- מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. בקערה, מערבבים יחד את השקדים, הכוסברה, השמן, מלח והשום.
3. בתבנית פיירקס, מניחים את הדגים כשצד העור כלפי מטה.
4. מפזרים על הדגים את תערובת השקדים., כך שכל דג יהיה מכוסה היטב בשכבה עבה.
5. אופים כ-20 דקות, ומגישים מיד, חם.