סלסת אבטיח מטריפה שלא תוכלו להפסיק לנשנש (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 כוסות קוביות אבטיח קטנות, ללא גרעינים
- 2 פלפלי חלפיניו, חתוכים לקוביות
- 1 בצל סגול גדול, כתוש
- 1 כוס כוסברה, קצוצה
- 1 שן שום, קצוצה דק
- מיץ משני לימונים
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- קורט פלפל קאיין (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה גדולה את האבטיח, החלפיניו, הבצל הסגול, הכוסברה והשום.
2. יוצקים מעל את מיץ הלימון ומערבבים לאיחוד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מוסיפים קורט קאיין, אם רוצים. מגישים עם טורטיות קלויות או נאצ'וס.