כיכר השבת

תוספת מנצחת

לא תאמינו: יש דרך להפוך את הפירה לטעים יותר

אנחנו יודעים שזה נשמע הזוי לגמרי, אבל תסמכו עלינו עם המתכון הבא שמשדרג את הפירה עם שיני שום נימוחות ושמן זית איכותי, מה שמעניק לפירה מרקם אקסטרה קרמי וטעים מיוחד (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
פירה תפוחי אדמה עם שום ושמן זית
פירה תפוחי אדמה עם שום ושמן זית (צילום: Keriliwi on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה בקליפה צהובה, מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 8 שיני שום, מקולפות
  • מלח
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי

אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה, שיני השום ו-2 כפיות מלח ומבשלים במשך רבע שעה על אש גבוהה עד שתפוחי האדמה רכים.

2. מסננים את תפוחי האדמה והשום לקערה ושומרים בצד 1 כוס ממי הבישול.

3. מועכים את תפוחי האדמה והשום, מוסיפים את שמן הזית וממשיכים למעוך עד שהוא נטמע בפירה. מדללים את הפירה עם מים ממי הבישול, בהתאם למידת הסמיכות הרצויה. טועמים ומשפרים תיבול, צריך.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
גם חמאה מוסיף הרבה
ילדונת
1
נשמע נחמד
צוף
תוספות וירקות