כיכר השבת

הכי בסיסי, הכי טעים: קוביות בטטה אפויות בתנור

תוספת פחמימתית מושלמת ומנחמת לכל מנה בערך - חלבית, פרווה או בשרית - שמוכנה תוך חצי שעה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
קוביות בטטה אפויות בתנור
קוביות בטטה אפויות בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 בטטות בינוניות, מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית כוסברה טחונה
  • קמצוץ שבבי צ'ילי גרוס (לפי הטעם, אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. מניחים את קוביות הבטטה בקערה גדולה, יוצקים מעל את שמן הזית, מוסיפים את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור, כוסברה טחונה ושבבי צ'ילי גרוס ומערבבים לציפוי מלא.

3. מפזרים את קוביות הבטטה בשכבה אחת בתבנית אפייה ואופים במשך 25-30 דקות או עד שהבטטות רכות בגוון זהוב-שחום יפה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות