פרחי ברוקולי בתנור (צילום: Foodie Flavours on Unsplash)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ראש ברוקולי גדול, מחולק לפרחים או שקית פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כפית כורכום
- 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף ומגורר
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את פרחי הברוקולי עם שאר הרכיבים ומתבלים היטב במלח ופלפל שחור.
2. מפזרים את פרחי הברוקולי בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30-35 דקות, עד שפרחי הברוקולי פריכים וחרוכים קלות.