כיכר השבת

תוספת או נשנוש

הכי טעים וממכר שיש: פרחי ברוקולי בתנור

פרחי ברוקולי סופר פריכים, מתובלים היטב, מעט פיקנטיים שמתקתקים ב-5 דקות עבודה. מה צריך יותר מזה? אפשר לנשנש אותם לצד רוטב לטבילה או להגיש על ערימת נודלס חמה וחריפה ברוטב אסייתי או לצד אורז לבן וסלט ענק ומפנק (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פרחי ברוקולי בתנור
פרחי ברוקולי בתנור (צילום: Foodie Flavours on Unsplash)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש ברוקולי גדול, מחולק לפרחים או שקית פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כפית כורכום
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף ומגורר
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את פרחי הברוקולי עם שאר הרכיבים ומתבלים היטב במלח ופלפל שחור.

2. מפזרים את פרחי הברוקולי בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30-35 דקות, עד שפרחי הברוקולי פריכים וחרוכים קלות.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות