כיכר השבת

ברוקולי צלוי במרקם נימוח ופריך בו זמנית

ברוקולי בתנור ברוטב חרדל מופלא שמעניק לו מרקם נימוח ופריך בו זמנית - התענוג המושלם. תוספת נהדרת לכל ארוחה שאפשר להכין חלבי או פרווה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
ברוקולי בתנור ברוטב חרדל
ברוקולי בתנור ברוטב חרדל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 700 גרם ברוקולי, חתוך לפרחים
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 15 גרם חמאה או תחליף חמאה
  • 1 כף חומץ יין אדום
  • 1 כפית חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את פרחי הברוקולי עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

2. מחממים את התנור לחום גבוה של 220 מעלות, מפזרים את פרחי הברוקולי בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהברוקולי שחומים ורכים.

3. מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את החמאה, החומץ והחרדל, מחזירים את התבנית לתנור ומערבבים הכל יחד, תוך כדי אפייה, עד שהחמאה נמסה. מוציאים מהתנור, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומגישים מיד.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
ברוקולי בעייתי מבחינת הכשרות
ללא שם
תוספות וירקות