כיכר השבת

מה אוכלים היום?

כעיקרית או תוספת: לביבות גבינה מלוחות

הן יכולות להיות מרכז הארוחה, לצד סלט ירקות או ללוות עיקריות "כבדות" יותר, כמו פסטה או מרקים. כך או כך, הן פשוט מעולות! מתכון ללביבות גבינה מלוחות עם תירס, זיתים או בצל ירוק - לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
לביבות גבינה מלוחות עם תירס, זיתים או בצל ירוק
לביבות גבינה מלוחות עם תירס, זיתים או בצל ירוק (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 3 כפות גבינה צהובה מפוררת
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמן
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס קמח, מנופה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות גרגרי תירס / זיתים קצוצים / בצל ירוק קצוץ - לבחירתכם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים (מלבד השמן לטיגון כמובן) עד לקבלת בלילה אחידה אך לא רכה.

2. מחממים שכבת שמן דקה במחבת על אש בינונית, ובעזרת כף, מסדרים תלולית פחוסה מהבלילה לכל לביבה. מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות