כיכר השבת

מה אוכלים היום?

המבורגר צמחוני שגם קרניבורים יאהבו

פטריות פורטבלו גדולות, מתובלות היטב, גרוסות ממש כמו בשר, בלחמנייה רכה, עם סלט קולסלאו והמון צ'יפס - יש דרך לא לנצח עם זה? כולנו יודעים שאין. מתכון להמבורגר צמחוני (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
המבורגר צמחוני
המבורגר צמחוני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כפית שמן צמחי
  • 1 כף קטשופ
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כפית מחית פלפלים חריפים או אריסה
  • 1 כפית חומץ תפוחים, חומץ בן יין לבן או חומץ הדרים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 4 פטריות פורטבלו גדולות ובשרניות
  • 4 לחמניות המבורגר
  • סלט קולסלאו - <a href="https://bit.ly/3jktcyS">לחצו כאן למתכון</a>

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומערבבים בקערה את השמן, הקטשופ, הפפריקה, הצ'ילי, מחית הפלפלים / האריסה, החומץ המלח והפלפל השחור עד לקבלת רוטב אחיד.

2. חותכים לפטריות את הרגל ומסדרים אותן בתבנית ומברישים כל פטרייה מבחוץ ומבפנים ברוטב.

3. אופים במשך 20-25 דקות, מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות לצינון ואז גורסים כל פטריה בעזרת 2 מזלגות.

4. חוצים את הלחמניות, מורחים מיונז על צד אחד, עורמים מעל פטריות גרוסות, מניחים עליהן מסלט הקולסלאו, מזלפים מעל עוד מיונז או רוטב אהוב אחר ומגישים מיד, עם המון צ'יפס.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות