כיכר השבת

מה אוכלים היום?

לביבות תירס ויוגורט מהירות שכולם יאהבו

נשנוש טעים לארוחת ביניים או כארוחה בפני עצמה - אף אחד לא יסרב ללביבות תירס רכות וטעימות (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
לביבות תירס ויוגורט
לביבות תירס ויוגורט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס גרגרי תירס
  • 2 מיכלי יוגורט טבעי
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה. מניחים בצד למנוחה במשך 10 דקות.

2. מחממים במחבת שמן בגובה 1 ס"מ, וכשהשמן חם, מניחים בו 2-3 כפות מהבלילה לכל לביבה ומטגנים במשך 2-3 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות