רכיבים
- 1 כף חמאה מומסת, לשימון
- 9 ביצים גדולות
- 2 כפות חלב קוקוס
- 2 כפות רוטב סלסה
- 2 כפות שמרים
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- ½1 כוסות בטטה מגורדת
- 1 כוס פרחי ברוקולי קצוצים דק
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית מאפינס עם 12 שקעים בחמאה.
2. בקערה בינונית, מקציפים את הביצים, חלב הקוקוס, הסלסה והשמרים. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל. מניחים בצד.
3. במחבת, על אש בינונית, מטגנים את הבטטה והברוקולי ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהם מתרככים, במשך כ-5 דקות.
4. מניחים מעט מתערובת הבטטה-ברוקולי בכל שקע של מאפין. שופכים את תערובת הביצים באופן שווה לכל שקע ואז מערבבים כדי לוודא שהחומרים מופצים באופן אחיד.
5. מעבירים לתנור ואופים עד שהביצים מוכנות, במשך 15-20 דקות. מצננים מעט לפני ההגשה, או מאחסנים עם מכסה במקרר, עד 3 ימים.