כיכר השבת

התוספת שתופסת

פתיתים חלביים מוקרמים בסיר אחד בסגנון קאצ'ו א פפה

לפתיתים יש אינדקס גליקמי נמוך, מה שהופך אותם למאכל בריא ועשיר בסיבים תזונתיים. כשהם מבושלים במים, העמילן שבהם מוסיף טקסטורה קרמית לסיר - מה שהופך אותם למועמדים המושלמים לתבשיל הזה של קאצ'ו א פפה - רוטב גבינה ופלפל וזו ההשראה המדויקת למנה הזו (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פתיתים חלביים מוקרמים בסיר אחד בסגנון קאצ'ו א פפה
פתיתים חלביים מוקרמים בסיר אחד בסגנון קאצ'ו א פפה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • ½1 כוסות פתיתים
  • 3 כוסות מים
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס + עוד, להגשה
  • 1/3 כוס גבינת פקורינו מגורדת + עוד, להגשה
  • 1 כפית פטרוזיליה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

1. בסיר בינוני, על אש גבוהה, מניחים את הפתיתים ושופכים את המים. מביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומביאים לצמצום. נותנים לפתיתים להתבשל ללא מכסה ובוחשים מדי פעם, עד שהנוזלים נספגים והפתיתים רכים, במשך כ-10 דקות.

2. כשהנוזלים נספגים והפתיתים רכים, מסירים מהאש. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה את גבינת הפקורינו ומערבבים עד לאיחוד.

3. מפזרים מעל מעט פלפל שחור, זילוף של פקורינו ואת הפטרוזיליה ומגישים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות