כיכר השבת

התוספת שתופסת

קאצ'ו א פפה: כרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי

אה, קאצ'ו א פפה, אנחנו מעריצים אותך. השילוב הפשוט אך המנצח של ​​פלפל שחור וערימות גבינה, מתאים לא רק לפסטה אלא גם כמעט לכל ירק (אנחנו מסתכלים עלייך, כרובית). אז נתנו לאחד המאכלים האהובים עלינו את הטיפול הגבינתי-פלפלי... והתוצאות מעולות (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
קאצ'ו א פפה: כרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי
קאצ'ו א פפה: כרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 680 גרם כרוב ניצנים, ללא קצוות, חצויים לשניים
  • 2 כפות חמאה לא מלוחה, מומסת
  • 2 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק, מחולקת לשניים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. על תבנית אפייה, מקפיצים יחד את כרובי הניצנים, החמאה, שמן הזית וחצי כוס הגבינה; מתבלים במלח ופלפל. מפזרים בשכבה אחידה.

2. צולים את כרובי הניצנים עד שהם רכים וזהובים קלות, במשך 17-20 דקות.

3. מפזרים מעל את שארית הגבינה ועוד פלפל, לפי הטעם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות