קאצ'ו א פפה: כרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 680 גרם כרוב ניצנים, ללא קצוות, חצויים לשניים
- 2 כפות חמאה לא מלוחה, מומסת
- 2 כפות שמן זית
- 3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק, מחולקת לשניים
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות. על תבנית אפייה, מקפיצים יחד את כרובי הניצנים, החמאה, שמן הזית וחצי כוס הגבינה; מתבלים במלח ופלפל. מפזרים בשכבה אחידה.
2. צולים את כרובי הניצנים עד שהם רכים וזהובים קלות, במשך 17-20 דקות.
3. מפזרים מעל את שארית הגבינה ועוד פלפל, לפי הטעם.