(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 560 גרם חטיף פולי סויה קפואה (אדממה), מופשר
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפיות מלח גס, בתוספת עוד - לגימור
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף גרידת לימון
- 3/4 כפית פפריקה מעושנת (לא חובה, לגימור)
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה מקפיצים את האדממה עם שמן הזית, המלח, הפלפל השחור וגרידת הלימון.
3. מניחים את האדממה בשכבה אחידה על תבנית האפייה המוכנה. צולים עד שהתרמילים חרוכים והקטניות רכות, במשך 10-15 דקות. מצננים במשך 5 דקות ואז מקשטים עם עוד מלח ופפריקה מעושנת (אם משתמשים), לפי הטעם.