כיכר השבת

תוצרת בית

כך תכינו חמוצים נהדרים מכל ירק שתרצו

ירקות חמוצים יכולים לסגור לכם בקלות כל פינה כשזה מגיע לתוספת לעיקרית או מרכיב מרענן בכריך. השפית מורן פינטו עם מתכונים לחמוצים תוצרת בית שאפשר להכין מכל ירק שרוצים בקלי קלות (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
ירקות חמוצים ביתיים
ירקות חמוצים ביתיים (צילום: Brooke Lark on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 כוס חומץ
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 כפות מיץ לימון
  • מלח

אופן ההכנה:

מתאים לכלי בנפח 2-2.5 ליטרים

1. חותכים ירקות אהובים ומעבירים לצנצנת / כלי מלבני שניתן לסגירה.

2. בסיר, מביאים לרתיחה את החומץ, הסוכר, הלימון, השמן והמלח, עד שהסוכר נמס לגמרי.

3. יוצקים את התערובת החמה על הירקות וממתינים לצינון מלא.

4. מכסים את הכלי היטב ומעבירים למקרר. כדאי להכין את החמוצים יום-יומיים מראש, כי עם הזמן הם יהיו טעימים יותר.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
ניתן ומומלץ להוסיף פלפל חריף ...
הערה
1
בשביל מה לדחוף סוכר? אפילו למוחמצים?!
מישהי
תוספות וירקות