כיכר השבת

התוספת שהולכת עם הכל: פטריות מוקפצות

מדובר בתוספת הכי גמישה בספר או ארוחת בוקר / צהריים / ערב הכי קלה שיש כשהופכים את הפטריות לטופ על לחם קלוי. מתכון לפטריות מוקפצות ברוטב פיקנטי. לא משנה מה השעה, הן תמיד רעיון טוב (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פטריות מוקפצות ברוטב פיקנטי
פטריות מוקפצות ברוטב פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 500 גרם פטריות טריות מכל סוג אהוב, חתוכות לקוביות
  • 3-4 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כפית אורגנו מיובש / תימין
  • 30 גרם חמאה / 2 כפות שמן זית
  • מיץ של חצי לימון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה ואז מוסיפים 1-2 כפות שמן זית. מוסיפים רבע מכמות הפטריות ומטגנים אותן עד להשחמה יפה מכל צד. מוציאים לכלי ומוסיפים למחבת רבע נוסף מהכמות. חוזרים על הפעולה עד שהפטריות נגמרות.

2. מחזירים למחבת את כל הפטריות יחד עם מיצי הטיגון, השום, עשבי התיבול והצ'ילי, ומטגנים יחד במשך 1-2 דקות.

3. מוסיפים את החמאה או שמן הזית ומיץ הלימון ומערבבים היטב (עד שהחמאה נמסה, אם משתמשים בה). מסירים מהאש ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות