כיכר השבת

באנו לשדרג

פשטות מנצחת: סטייק כרוב שכולם יאהבו

לפעמים לא צריך יותר מכמה רכיבים בסיסיים ורבע שעה עבודה כדי לגנוב את ההצגה. הכירו את הסטייק שעשוי מ...כרוב: פרוסות כרוב מתובלות בשום, מלח ופלפל שחור צלויות בתנור. תוספת קריספית וממכרת לכל עיקרית או מנת פתיחה נהדרת שאפשר להגיש עם מגוון רטבים (מתכונים, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
סטייק כרוב צלוי עם שום
סטייק כרוב צלוי עם שום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרוב לבן, פרוס לפרוסות בעובי 2.5 ס"מ
  • 2 כפות שמן זית
  • 2-3 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות זרעי שומר (אופציונלי)
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומסדרים את פרוסות הכרוב בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.

2. מערבבים את השמן עם השום הכתוש וזרעי השומר, מברישים בתערובת את פרוסות הכרוב משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל שחור - משני הצדדים.

3. צולים במשך 20 דקות, הופכים את פרוסות הכרוב וצולים במשך 20 דקות נוספות, עד שהן פריכות וזהובות. מגישים חם, מיד.

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
תודה! אני מכינה עם שמן זית ותבלינים.
פטרוזליה
2
איך ניתן מבחינת כשרות הכרוב לחתוך אותו ככה? הרי צריך להשרות אותו במים עם מלח/סבון לפני שימוש לא?
ללא שם
1
האם ניתן לחמם בפלטה (לשישי בערב)
צילה
תוספות וירקות