כיכר השבת

homemade

צפו: כך מכינים מלפפונים חמוצים תוצרת בית

מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת מלפפונים חמוצים מתובלים היטב - פינוק קראנצ'י ביתי, ללא חומרים בעייתיים שהתעשייה עלולה לדחוף לקופסאות השימורים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מלפפונים חמוצים תוצרת בית
מלפפונים חמוצים תוצרת בית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם מלפפונים קטנים
  • 1 כף זרעי כוסברה
  • 1/2 1 כפות מלח גס
  • 1 כף גרגירי פלפל שלמים
  • 1 כף סוכר
  • 3 שיני שום
  • 1 כוס חומץ לבן
  • 1 כוס מים
  • חופן גדול של שמיר טרי
  • 4 פלפלי צ'ילי קטנים חריפים מיובשים (אופציונלי)
  • 2 צנצנות זכוכית מעוקרות

אופן הכנת מלפפונים חמוצים:

צפו באופן ההכנה שלב אחר שלב:

לחצו כאן

שלב 1: חוצים לאורך לרבעים את המלפפונים, ומניחים בצנצנת אחת.

שלב 2: בצנצנת השנייה, מניחים את זרעי הכוסברה, המלח, גרגירי הפלפל, הסוכר, השום והחומץ, סוגרים את המכסה ומנערים היטב.

שלב 3: מוסיפים את המים לתערובת התבלינים, ואז יוצקים את הכל על פרוסות המלפפון.

שלב 4: חותכים את השמיר לחצי ומוסיפים לצנצנת. מוסיפים גם את הפלפלים החריפים, סוגרים את הצנצנת ומכניסים אותן למקרר למשך לילה אחד לפחות לפני ההגשה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות