כיכר השבת

Homemade

עשו זאת בעצמכם: מלפפונים חמוצים תוצרת בית

תכינו אותם עכשיו, תנשנשו אותם מתי שתרצו: מתכון למלפפונים חמוצים תוצרת בית שכל כך כיף לנגוס בהם, והכי חשוב - הכל טבעי לגמרי, ללא חשש חומרים לא טבעיים (מתכונים, תוצרת בית)

| 3 | כיכר השבת |
מלפפונים חמוצים תוצרת בית
מלפפונים חמוצים תוצרת בית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 12 מלפפונים קטנים
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות זרעי חרדל
  • 1 גבעול שמיר טרי
  • 2 כוסות סיידר חומץ תפוחים
  • 1/4 1 כוסות מים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנת מלפפונים חמוצים תוצרת בית:

1. ממלאים צנצנת זכוכית בנפח ליטר במלפפונים - כך שהם ידחסו בפנים עם כמה שפחות רווח. דוחפים פנימה גם את השום, זרעי החרדל וגבעול השמיר.

2. בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה, מביאים לרתיחה את החומץ, המים, המלח והסוכר.

3. יוצקים את תערובת החומץ על המלפפונים ואוטמים היטב את הצנצנת. מכניסים למקרר למשך יומיים לפחות לפני פתיחת הצנצנת, עד שבועיים.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מבשלים את החומץ והמים יוכל להיות מוכן לאחר כמה שעות, רק אם שמים חומץ ומים לא מבושלים אז צריך להמתין כמה ימים
שמואל מ
מה אתה ממליץ בחומץ או במלח.. בשביל לאכול עם קיגל בשאבעס??? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
האדם הקדמון
בשביל קוגל תפו"א כדאי במלח ובשביל קוגל איטריות ירושלמי עדיף בחומץ בשביל הטשולנט והקישקע עדיף שיפקע
השאבעסדיגער
תוספות וירקות