

סלט קישואים ופטריות מוקפצים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 קישואים בינוניים
- 1/2 1 כוסות פרוסות פטריות טריות
- 2 כפיות שמן זית
- 2 כפיות בזיליקום טרי קצוץ (אפשר להחליף בתימין, אורגנו או רוזמרין)
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן הכנת סלט קישואים ופטריות:
רגע לפני: תוספת נהדרת לדגים או לבשר בשולחן השבת שתגנוב את ההצגה עם הטעם המעולה שהיא משאירה אחריה: מתכון לסלט קישואים ופטריות מוקפצים.
• חוצים לאורך את הקישואים, ופורסים לחצאי עיגולים.
• מחממים את השמן במחבת גדולה (עדיף טפלון או ווק) על אש גבוהה.
• מוסיפים את הקישואים ומקפיצים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות.
• מוסיפים את הפטריות והבזיליקום הקצוץ, מנמיכים מעט את האש ומבשלים יחד עד שהקישואים מתרככים.
• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומסירים מהאש.
הצגת כל התגובות