כיכר השבת

כיף לנשנש: חטיף חומוס פיקנטי

חטיף תוצרת בית שכיף לנשנש, בלי להתנצל: מתכון להכנת חטיף חומוס מתובל בפיקנטיות. אפשר לשבת ולחסל תבנית שלמה לבד, ואם יש בירה בסביבה, החגיגה מושלמת (מתכונים, אוכל)

| 3 |
ארבעס (חמוס)
ארבעס (חמוס) (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 קופסת שימורי חומוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה / מעושנת
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנת חטיף חומוס:

רגע לפני: מתכון להכנת חטיף חומוס מתובל בפיקנטיות. אפשר לשבת ולחסל תבנית שלמה לבד, ואם יש בירה בסביבה, החגיגה מושלמת.

• מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

• מסננים את המים מקופסת השימורים ושוטפים היטב את החומוס.

• מערבבים בקערה את גרגרי החומוס עם התיבול עד שהגרגרים מצופים היטב בתיבול.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים עליה את הגרגרים בשכבה אחת.

• אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה, עד שהגרגרים הופכים לשחומים ופריכים. מידי פעם מערבבים את הגרגרים.

• מצננים לפני האכילה. ניתן לאחסן במקרר בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ספרדי
1
עם כל הכבוד לאכילת החומוס,אבל מה עם בעיית הגזים.והמבין יבין,חחחחח
צ.
קח נוגדנים ותאכל ביס מזה וביס מזה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יובל
אולי גם יעניין אותך
תוספות וירקות