כיכר השבת

מה אוכלים היום?

רגע לפני פסח: לביבות עם נקניקיות

תוספת מתבקשת ללביבות שהופכת אותן למנה העיקרית: מתכון להכנת לביבות עם נקניקיות שהילדים יאהבו לנשנש. אגב, תמיד תוכלו לדחוף אליהן את שאריות העוף מהארוחה האחרונה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
לביבות עם נקניקיות שילדים אוהבים
לביבות עם נקניקיות שילדים אוהבים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נקניקיות בשר / סויה
  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 1 כוס תירס (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת לביבות עם נקניקיות:

רגע לפני: תוספת מתבקשת ללביבות שהופכת אותן למנה העיקרית: מתכון להכנת לביבות עם נקניקיות שהילדים יאהבו לנשנש. אגב, תמיד תוכלו לדחוף אליהן את שאריות העוף מהארוחה האחרונה.

• חותכים את הנקניקיות לקוביות קטנות, או שניתן לקצוץ קטן שאריות עוף או בשר.

• קוצצים דק את הבצל, ומטגנים אותו במחבת עד לריכוך. מוסיפים את קוביות הבשר ומבשלים יחד עד להשחמה קלה.

• מגררים את תפוחי האדמה וקוצצים את הבצל הירוק לקערה גדולה ומערבבים יחד עם הבשר, הביצים, הקמח, התירס, המלח והפלפל.

• מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים לביבות בידיים רטובות ומורידים אותן בזהירות לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.

אופן ההגשה: מגישים את הלביבות עם ירקות טריים חתוכים ורוטב אלף האיים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות