כיכר השבת

ספיישל תשעת הימים

ספיישל תשעת הימים: לביבות ברוטב נאצ'וס

שילוב מקורי: משדרגים את לביבות תפוחי האדמה הרגילות ומגישים אותן עם רוטב מיוחד וקרמי. מתכון להכנת לאטקס ברוטב נאצ'וס סמיך שמקפיץ את הטעם בכמה רמות (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
לביבות ברוטב נאצ'וס. מקורי
לביבות ברוטב נאצ'וס. מקורי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • 1 כף גדושה קמח
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • מלח ופלפל שחור
  • לרוטב הנאצ'וס:
  • 24 גרם חמאה
  • 2 כפות קמח
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנת לאטקס ברוטב נאצ'וס:

רגע לפני: משדרגים את לביבות תפוחי האדמה הרגילות ומגישים אותן עם רוטב מיוחד וקרמי. מתכון להכנת לאטקס ברוטב נאצ'וס סמיך שמקפיץ את הטעם בכמה רמות.

הכנת הלאטקס:
• מגררים את תפוחי האדמה וקוצצים את הבצל הירוק לקערה גדולה, ומערבבים יחד עם הביצים הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה.

• מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים לביבות בידיים רטובות ומורידים בזהירות לשמן החם. מטגנים אותן משני הצדדים עד להזהבה.

הכנת רוטב הנאצ'וס:
• ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית, עד לקבלת בלילה אחידה.

• מוסיפים לסיר את החלב ומבשלים יחד תוך ערבוב מתמיד על אש בינונית-נמוכה, עד שהרוטב מסמיך.

• לבסוף, מוסיפים את גבינת הצ'דר המגוררת, ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומתאחדת לרוטב חלק.

אופן ההגשה: מזלפים את הרוטב על הלביבות החמות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
כותרת מזעזעת ופוגעת ברגשות אנשים שעדיין נותר להם רגש (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חרדית
1
ממש חוסר רגישות ותבונה לתת מתכוני גורמה בתשעת הימים. אלו ימי אבל ולא חגיגות אוכל!!
מרים
תוספות וירקות