כיכר השבת

מתכונים לפסח

קלאסי ויפה: פטריות במילוי מפתיע

לפתוח את שולחן החג במנה ראשונה קלאסית, יפה ומרשימה מאוד כשבאמת כל העבודה לוקחת פחות מחצי שעה כולל המילוי. מתכון לפטריות במילוי סלט ביצים ואגוזים פיקנטי (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
פטריות במילוי סלט ביצים ואגוזים פיקנטי
פטריות במילוי סלט ביצים ואגוזים פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8-10 פטריות שמפיניון גדולות
  • 5 ביצים קשות
  • 3 כפות אגוזי מלך גרוסים
  • 1 בצל לבן
  • 2 ענפי בצל ירוק
  • 4 כפות מיונז ביתי
  • 1/4 כפית מלח

אופן הכנת פטריות ממולאות בסלט ביצים ואגוזים:

רגע לפני: לפתוח את שולחן החג במנה ראשונה קלאסית, יפה ומרשימה מאוד כשבאמת כל העבודה לוקחת פחות מחצי שעה כולל המילוי. מתכון לפטריות במילוי סלט ביצים ואגוזים פיקנטי.

>> מתכון למיונז ביתי כשר לפסח בקלי קלות!

• קוצצים דק את הבצל ומטגנים עד להזהבה.

• מגרדים את הביצים על הצד הדק של הפומפייה לקערה.

• קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה, יחד עם האגוזים הגרוסים, הבצל המטוגן והמיונז. מתבלים במלח ומערבבים היטב.

• חותכים לפטריות את הרגל, וממלאים בנדיבות את הפטריות בסלט הביצים והאגוזים בעזרת כף.

• מגישים כמנה ראשונה. אגב אם אין לכם פטריות, תוכלו להגיש את המילוי כסלט ביצים משודרג בפני עצמו.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אוכלים פטריה לא מטוגנת אפויה או מבושלת?
חנה
1
צריך להזהר לחתוך ולהסיר את המניפה שיש בתוך הפטריה. בכל הפטריות ישנה מעין מניפה מסביב הפטריה מבפנים, וכידוע בפטריות הגדולות המניפה נפתחת והיא מלאה בחרקים. לכן ההוראה היא להסיר לגמרי את המניפה ההיא. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלומי
מנות פתיחה