![מיונז ביתי כשר לפסח](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2015/04/01/ed327fd0-02c4-11ef-97a3-e12a00cf89de__h735_w1000.jpg)
![מיונז ביתי כשר לפסח](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2015/04/01/ed327fd0-02c4-11ef-97a3-e12a00cf89de__h735_w1000.jpg)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 ביצים גדולות
- 300 מ״ל שמן אגוזים או זית
- 2 כפות מיץ מלימון
- 2 כפיות מלח
אופן הכנת מיונז ביתי:
רגע לפני: אם אין בחנות מיונז שמתאים להידורים שלכם בפסח, זה לא אומר שאתם לא יכולים להכין אחד כזה בעצמכם: מתכון למיונז ביתי כשר לפסח בקלות. מתכון לגזור ולשמור.
• מניחים במעבד מזון או בקערה עם מוט בלנדר את הביצים, הלימון והמלח ומפעילים באיטיות הכי נמוכה.
• מוסיפים בהדרגה את השמן לבלנדר, ותוך כדי מגבירים מעט את הקצב, עד לקבלת קרם מיונז יציב.
• מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.