קבב בשר על מקל קינמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 500 גרם בשר בקר בתוספת מעט שומן
- 1 בצל לבן, מגורד
- מלח ופלפל שחור
- צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
- חופן צנוברים (לא חובה)
- מקלות קינמון
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מניחים את הבשר, הבצל הפטרוזיליה והצנוברים, מתבלים במלח ופלפל שחור ולשים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים בצד למנוחה של 20 דקות.
2. לשים שוב את העיסה ואז יוצרים קציצה עגולה ומאורכת, נועצים בה את מקל הקינמון (כמו סוכרייה) ומניחים בתבנית אפייה. כך מסדרים זה לצד זה את כל הקבבים המוכנים.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.