כיכר השבת

לכבוד שבת

בין הראשונה לעיקרית: קבב בשר עסיסי על קינמון

קבב בשר עסיסי על מקל קינמון והמון טחינה בצד. מנה יפה ואלגנטית שלא דורשת השקעה בכלל והכי כיף להגיש אותה רגע לפני שמעמיסים את העיקרית על השולחן, מעין רמז למה שעומד לקרות פה (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
קבב בשר על מקל קינמון
קבב בשר על מקל קינמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם בשר בקר בתוספת מעט שומן
  • 1 בצל לבן, מגורד
  • מלח ופלפל שחור
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • חופן צנוברים (לא חובה)
  • מקלות קינמון

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את הבשר, הבצל הפטרוזיליה והצנוברים, מתבלים במלח ופלפל שחור ולשים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים בצד למנוחה של 20 דקות.

2. לשים שוב את העיסה ואז יוצרים קציצה עגולה ומאורכת, נועצים בה את מקל הקינמון (כמו סוכרייה) ומניחים בתבנית אפייה. כך מסדרים זה לצד זה את כל הקבבים המוכנים.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
איך פרווה??? בשרי!!!
חלי
תוספות