כיכר השבת

לכבוד חנוכה

שוות את הבלגן במטבח: לביבות בטטה של דניאלה שרביט

בימי החנוכה שיחולו בשבוע הבא, ננדוד גם אנחנו מדי ערב בין מפגש משפחתי/חברי אחד לשני ואנחנו לא מתלוננים, כמובן, שלא תטעו. השנה, נתבקשנו להכין לאטקעס והחלטנו לגוונם בלביבות בטטה בריאות וטעימות בטירוף (מתכונים, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
לביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבח
לביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבח (צילום: מתוך האינסטגרם danielafooood@)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בטטות
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל קטן
  • חופן פטרוזיליה, קצוץ דק
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מגרדים בפומפיה את הבטטות, תפוח האדמה והבצל.

2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים היטב.

3. בעזרת כף, מעבירים למחבת משומנת שחוממה מראש. מטגנים כ-5 דקות והופכים את הלביבות, כך שיתבשלו בשני הצדדים ויקבלו גוון שחום-זהוב.

4. מגישים עם גבינה לבנה ובצל ירוק.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
נשמע ממש טעים מזכיר את הקציצות טונה שאני מכינה לילדים :-) ואני מוסיפה במקום חוויג׳ תבלין לדג
תגובה לשלי
2
רוצים טוויסט אדיר למתכון זה? תוסיפו קופסאת טונה בשמן מסוננת ואת הבצל לטגן קוביות לפני כן ומעט חוויג' למרק תקבלו לביבות בטעם בשרי תכתבו איך יצא.
שלי
1
דניאלה שרביט ממש חמודה!:)
יעלוש
תוספות