פשטידת בצל גמישה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 בצלים בינוניים, קצוצים (אופציונלי: לטגן קלות את הבצלים)
- 1/2 כוס שמן ניטרלי (לא שמן זית)
- 1/2 כוס מים
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח תופח, מנופה
- 50 גרם מיונז
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
2. יוצקים את הבלילה לתבנית בינונית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות, עד שהחלק העליון מקבל גוון זהוב-שחום יפה. מצננים קלות לפני החיתוך וההגשה.