כיכר השבת

שבת עם השפית מורן פינטו

לערבב ולתנור: פשטידת פטריות מהירה

חוץ מטיגון בצל, הפשטידה הזו לא דורשת הרבה. פשוט מערבבים יחד, יוצקים לתבנית והופס - לתנור. תוך פחות משעה תתקבל פשטידה טעימה שמתאימה כתוספת לשולחן השבת (מתכונים לשבת, אוכל)

| 6 | כיכר השבת |
לערבב ולתנור. פשטידת פטריות פרווה
לערבב ולתנור. פשטידת פטריות פרווה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות פטריות משימורים, מסוננות היטב
  • 3 בצלים סגולים, פרוסים דק
  • 4 כפות שמן
  • 4 ביצים
  • קצמוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כוס פירורי לחם

אופן הכנת פשטידת פטריות:

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

2. במקביל, מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את פרוסות הבצל היטב, עד להזהבה יפה.

3. מערבבים בקערה את הבצל המטוגן ושאר המרכיבים, ויוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות.

4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב-שחום.

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
תביאי הרבה מתכונים כאלה- קלים להכנה וטעימים להפליא!
אפרת
3
יצא יותר סמיך מורן המתכונים שלך מצויינים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יעלי קרן
2
מתכון קל וטעים. אני שמתי פטריות טריות במקום פטריות משימורים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שרה גליק

הצגת כל התגובות

1
יצא ממש טעים!!! תמשיכו להביא מתכונים כאלה, פשוטים וטעימים
מישי
תוספות