תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 340 גרם תפוחי אדמה קטנים, עדיף בקליפה אדומה
- 1/2 כוס ציר עוף (לגרסת הפרווה: מים חמים + כפית אבקת מרק)
- 1 שן שום, כתושה
- 1 כף רוזמרין טרי קצוץ
- 1/8 כפית מלח גס, או יותר - לפי הטעם
- 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי, או יותר - לפי הטעם
אופן הכנת תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. מקלפים וחוצים לשניים את תפוחי האדמה, מערבבים יחד עם 1/4 כוס ציר העוף, הרוזמרין והשום, ומתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים הכל לתבנית צלייה קטנה.
3. צולים בתנור במשך 15 דקות, מוציאים, הופכים את תפוחי האדמה ויוצקים מעל את 1/4 כוס ציר העוף שנותר. מחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות.