כיכר השבת

לכבוד שבת

התוספת האולטימטיבית שתתחילו להכין לכל שבת

וכל העסק הטעים הזה, שאתם כל כך עומדים להתמכר אליו, לוקח 10 דקות. מתכון לתפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין - התוספת האולטימטיבית שתתחילו להכין לכל שבת (מתכונים לשבת, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין
תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 340 גרם תפוחי אדמה קטנים, עדיף בקליפה אדומה
  • 1/2 כוס ציר עוף (לגרסת הפרווה: מים חמים + כפית אבקת מרק)
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 כף רוזמרין טרי קצוץ
  • 1/8 כפית מלח גס, או יותר - לפי הטעם
  • 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי, או יותר - לפי הטעם

אופן הכנת תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. מקלפים וחוצים לשניים את תפוחי האדמה, מערבבים יחד עם 1/4 כוס ציר העוף, הרוזמרין והשום, ומתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים הכל לתבנית צלייה קטנה.

3. צולים בתנור במשך 15 דקות, מוציאים, הופכים את תפוחי האדמה ויוצקים מעל את 1/4 כוס ציר העוף שנותר. מחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות