כיכר השבת

לכבוד שבת

מיוחד לשבת: כרוב ניצנים מוקפץ

תוספת מקסימה ומיוחדת לשולחן השבת שאין דרך לגרום לה לצאת פחות ממושלם: מתכון מהיר וקל להכנת כרוב ניצנים מוקפץ עם אגוזי קשיו בתיבול סויה וצ'ילי מתוק (מתכונים, אוכל)

| 5 | כיכר השבת |
כרוב ניצנים מוקפץ עם קשיו בתיבול פיקנטי
כרוב ניצנים מוקפץ עם קשיו בתיבול פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • חבילת כרוב ניצנים מופשרת
  • 2 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי מגורד
  • 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • 5 טיפות שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כוס קשיו
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • שומשום לפיזור

אופן הכנת כרוב ניצנים מוקפץ:

רגע לפני: תוספת מקסימה ומיוחדת לשולחן השבת שאין דרך לגרום לה לצאת פחות ממושלם: מתכון מהיר וקל להכנת כרוב ניצנים מוקפץ עם אגוזי קשיו בתיבול סויה וצ'ילי מתוק.

• חולטים את הכרובים בסיר מלא מים במשך 20 דקות. מוציאים ומסננים היטב מנוזלים.

• קוצצים את הבצל הירוק.

• מחממים 4 כפות שמן בווק ומוסיפים את הג'ינג'ר המגורד, רוטב הצ'ילי, הסויה ושמן השומשום. מערבבים יחד במשך 2 דקות על הווק החם.

• מוסיפים את הכרובים ומקפיצים יחד עד שהכרובים מתרככים, אך לא רכים מידי. מסירים מהאש.

• מעבירים את הכרובים החמים לכלי הגשה ומערבבים יחד עם הבצל הקצוץ. מפזרים מעל שומשום וקשיו ומגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
זה ירק נגוע מאד
ל.ב.ס
3
יש כרוב ניצנים קפוא של בודק
נעמי
2
באכילת תולעים !!!
שימי גולד

הצגת כל התגובות

1
המתכונים שלך נהדרים.
אביה
תוספות