כיכר השבת

מיוחד לראש השנה

עיקרית קלילה יותר לבוקר החג: שניצל בקר

כשווינה פגשה את רבאט: אוראל בראל מאחד בין שניצל בקר וינאי לאטריות מרוקאיות למנה מושלמת לסעודת הבוקר של ראש השנה. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לראש השנה, אוכל)

שניצל בקר וינאי לצד אטריות מרוקאיות
שניצל בקר וינאי לצד אטריות מרוקאיות (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 5-6 פרוסות נתחי בשר דקות מרשת קצביות 'וול דאן' (בקשו מהקצב)
  • 150 גרם פירורי לחם
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1 כפית רוטב חומץ בלסמי מצומצם (לא חובה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון עמוק

לאטריות:

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל, קצוץ
  • 200 גרם אטריות דקות
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כורכום
  • כ-400 מ"ל מים חמים (עד גובה האטריות בסיר)

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

This browser does not support the video element.

1. בקערה אחת, טורפים את הביצים עם הרוטב הבלסמי, המלח והפלפל השחור. בקערה שנייה מניחים את פירורי הלחם ובקערה שלישית את הקמח.

2. מחממים שמן לטיגון עמוק ובמקביל, מקמחים בנדיבות פרוסת בשר דקה, מנערים קלות, טובלים היטב בבלילת הביצים ואז מצפים בפירורי לחם ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים במשך דקה מכל צד ומוציאים לנייר סופג.

הכנת האטריות:
3. בסיר נמוך ורחב על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל להזהבה.

4. מוסיפים את האטריות, מתבלים בכורכום, מלח ופלפל שחור ומטגנים תוך כדי בחישה במשך 2 דקות.

5. יוצקים כ-400 מ"ל מים חמים - עד גובה האטריות, מכסים את הסיר, מכבים את האש ומשאירים כך במשך 5 דקות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
אני כל הזמן אומרת לעצמי שאני יכין ת'דברים האלה אבל וואלה פורשת מזמןן....למה אני יודעת שזה לא ייצא לי טוב כמוך...
תעשה מתכון לשניצל עוף פיקנטי...פליזז..(מ
2
תודה על אטריות ללא סינון
יאמי
זה אחד הדברים הטעימים !!
אוראל בראל
1
ימייייייי איזה אוכל טעים יש לאוראל חבל על הזמן מזמןןןןן
ימיייי
תודה אין עליך
אוראל בראל
אולי גם יעניין אותך
עיקריות