
הקינוח הכי מדויק לשבת לוהטת - ולכל יום בעצם (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 כוסות של פרי טרי (אפרסקים, בננות, דובדבנים, אבטיח וכל פרי אהוב אחר - חתוך, אם צריך)
- מיץ מלימון אחד
- 1/4 כוס סירופ אגבה (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה. אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים 1 כף מים בכל פעם.
2. מחלקים את התערובת בין תבניות לארטיקים, נועצים מקלות ומעבירים למקפיא למשך שעתיים וחצי לפחות עד לילה שלם. ניתן לשמור את הארטיקים במקפיא עד שבועיים.