כיכר השבת

באנו לשדרג

סלט תפוחי אדמה עם טוויסט: מתכון לסלט בטטות עם פינוקים

בשעות אחר הצהריים, כשהדחף לנשנש מתעורר בכם, סלט הבטטות המפנק הזה ישתיק לחלוטין את התשוקה שלכם למתוק ומלוח כאחד. אין מה לא לאהוב בו - הוא מכיל חמוציות, פקאנים, רוטב מייפל ועושר של טעמים ומרקמים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלט תפוחי אדמה עם טוויסט: מתכון לסלט בטטות עם פינוקים
סלט תפוחי אדמה עם טוויסט: מתכון לסלט בטטות עם פינוקים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 ק"ג בטטות קלופות, חתוכות לקוביות
  • 1 כוס מיונז
  • 3/4 כוסות חמוציות
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
  • 1/4 כוס סירופ מייפל
  • 1/4 כוס מרווה, קצוצה דק
  • 1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1/4 כף מלח
  • 1/4 כף אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1. מניחים את הבטטות בסיר גדול ומכסים במים קרים ו-2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהבטטות רכות, במשך 10-12 דקות.

2. בזמן שהבטטות מתבשלות, מערבבים את המיונז, החמוציות, הפקאנים, סירופ המייפל, המרווה, הפטרוזיליה, המלח ואגוז המוסקט בקערה גדולה.

3. כאשר הבטטות רכות, מסננים אותן ומניחים להתקררות. מוסיפים לתערובת המיונז ומערבבים לאיחוד.

4. מצננים את הסלט במקרר טרם ההגשה. (ניתן להכין את המנה עד יום אחד קדימה.)

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
סלטים מהמטבח הכשר