סלט עונתי של ברוקולי וכרובית ורוטב נפלא (צילום: חיה כהן)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 גרם ברוקולי טרי, מפורק לפרחים
- 300 גרם כרובית טרייה, מפורקת לפרחים
- 15 עגבניות שרי, חצויות
- חופן חמוציות
- חופן קשיו קלוי
לרוטב:
- 3 כפות דבש
- 2 כפות חרדל גרגירים
- 1 כף חומץ
- 2 כפות שמן זית
- מלח
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל הירקות.
2. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. סמוך להגשה, יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.