כיכר השבת

באנו לשדרג

ארוחה קלילה או סלט שווה לצד העיקרית

השפית מורן פינטו עם מתכון לסלט עדשים שחורות עם כרוב וגזר ברוטב פסטו ששווה לכם להשקיע קצת ולהכין גם אותו בבית. התוצאה יכולה להיות ארוחה קלילה אך משביעה או סלט מרענן וטעים לצד העיקרית (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
סלט עדשים שחורות עם כרוב וגזר ברוטב פסטו
סלט עדשים שחורות עם כרוב וגזר ברוטב פסטו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס בורגול, מושרה בקערת מי ברז למשך 30 דקות ומסונן היטב
  • 1 כוס עדשים שחורות, מבושלות בסיר עם מים במשך 15 דקות ומסוננות היטב
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות או לג'וליאנים
  • 2 כוסות כרוב סגול קצוץ דק
  • 1 כף גדושה רוטב פסטו - רצוי ביתי
  • 1 לימון, סחוט היטב
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, לפי הטעם
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

סמוך להגשה, מערבבים יחד את כל המרכיבים ומגישים לצד טחינה עשויה היטב.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
סלטים מהמטבח הכשר