לסלט אבוקדו וביצים "של הביוקר" (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 8 ביצים גדולות, מבושלות וחתוכות לקוביות
- 1/3 כוס מיונז
- 1/3 כוס יוגורט יווני רגיל
- 1 כף חרדל דיז'ון
- גרידת קליפה ומיץ מלימון אחד
- 1 כף חומץ בן יין לבן
- 3 כפות שמיר טרי קצוץ
- 3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
- מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
- 2 כפות צלפים
- 3 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
- 3-4 ענפי בצל ירוק, פרוסים דק
- 1 אבוקדו, חתוך לקוביות
אופן ההכנה:
1. בקערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, היוגורט, החרדל, גרידת ומיץ הלימון והחומץ. מוסיפים את השמיר, הפטרוזיליה והבזיליקום; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב.
2. יוצקים את התערובת על הביצים ולאחר מכן מוסיפים את הצלפים, הסלרי, הבצל הירוק והאבוקדו, ומערבבים בעדינות.
הצעת הגשה: בוחרים ב-2 פרוסות לחם איכותי. מניחים רבע מכמות הסלט על פרוסה אחת ועליו מניחים פרוסות עגבנייה וחסה וסוגרים עם פרוסה נוספת.
הצגת כל התגובות