כיכר השבת

מה אוכלים היום?

סלט צבעוני ומשביע שיסגור לכם יופי של ארוחה

ככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו בימים חמים: סלט ענק עם מרכיבים מזינים ומשביעים אך בלתי מכבידים של השפית מורן פינטו (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלט צבעוני ומשביע
סלט צבעוני ומשביע (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות גרגרי חומוס, מבושלים
  • 1 כוס עגבניות שרי אדומות, חצויות
  • 1 כוס עגבניות שרי צהובות, חצויות
  • 1 כוס זיתים מגולענים פרוסים
  • 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • 2 מלפפונים מוצקים, מקולפים חלקית וחתוכים לקוביות
  • צרור כוסברה, קצוץ דק
  • 2 כוסות עלי ארגולה

לרוטב: 

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 לימונים, סחוטים היטב

אופן ההכנה:

1. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

2. מערבבים את הירקות בקערה גדולה, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
סלטים מהמטבח הכשר