כיכר השבת

באנו לשדרג

לא רק ארבעס: מה עושים עם גרגרי חומוס?

מכינים סלט צבעוני עם פלפלים קלויים ועגבניות מתובל בנענע מרעננת - מרכיבים שמתחברים יחד לקערה של מרקמים וטעמים שפשוט כיף לאכול (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלט פלפלים קלויים וגרגרי חומוס
סלט פלפלים קלויים וגרגרי חומוס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים / מקופסת שימורים, שטופים ומסוננים
  • 2 פלפלים אדומים, קלויים ופרוסים לרצועות
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוצים
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
  • 10 עלי נענע, קצוצים דק דק
  • 1 כף שומשום, קלוי

לרוטב:

  • 1 כף דבש
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1. בקערת הגשה גדולה, מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט.

2. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, וסמוך להגשה, יוצקים על הסלט. מערבבים קלות ומגישים מיד.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
סלטים מהמטבח הכשר