40 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
- 120 גרם חמאה רכה מאוד
- 3/4 כוס סוכר חום בהיר
- 4 כפות סוכר לבן
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 ביצים
- 1/2 כפית מלח
- 1 כוס קמח לבן מנופה
- 100 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם שוקולד לבן קצוץ
- 100 גרם פקאן קצוץ
- 100 גרם פיסטוקים קצוצים גס
אופן ההכנה:
- ממיסים בסיר חמאה ושוקולד לבן, מסירים מהאש ומערבבים בעזרת כף עץ.
- מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, מלח והווניל.
- מערבבים ומוסיפים קמח ותוספות
- מעבירים לתבנית מלבנית, או מרובעת מרופדת
- מקשטים בתוספות ואופים ב- 170 מעלות כ- 30 דקות
- מצננים ופורסים לקוביות.