כיכר השבת

מבשלים במחירי רמי לוי

הבת דודה החדשה של הבראוניז: בלונדיז פיסטוק פקאן ושוקולד לבן

כולנו מכירים את הבראוניז הנפוץ שהוא מעין קינוח על בסיס שוקלד וקקאו, אך לאחרונה הרשתות החברתיות התמלאו במתכונים לבת דודוה של הבראוניז, הלא היא הבלונדיז, אותו סיסטם אך בהיר וקראנצ'י יותר • קבלו מתכון מנצח לעוגיות שהם ספק עוגה ספק עוגיה אך טעימות בטירוף (אוכל ומתכונים)

| מקודם |

This browser does not support the video element.

40 דק | חלבי | קל

רשימת מצרכים:

  • 120 גרם חמאה רכה מאוד
  • 3/4 כוס סוכר חום בהיר
  • 4 כפות סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס קמח לבן מנופה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 50 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 100 גרם פקאן קצוץ
  • 100 גרם פיסטוקים קצוצים גס

אופן ההכנה:

  • ממיסים בסיר חמאה ושוקולד לבן, מסירים מהאש ומערבבים בעזרת כף עץ.
  • מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, מלח והווניל.
  • מערבבים ומוסיפים קמח ותוספות
  • מעבירים לתבנית מלבנית, או מרובעת מרופדת
  • מקשטים בתוספות ואופים ב- 170 מעלות כ- 30 דקות
  • מצננים ופורסים לקוביות.
תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים