זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
רכיבים
- 1 קילו גולאש פרימיום
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כוס יין אדום
- 1 כף כמון טחון רמי לוי
- מלח ופלפל שחור, לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)
- 3 כפות סילאן טבעי רמי לוי
- 1 כפית צ’ילי גרוס רמי לוי
- 2 שקיות ערמונים בואקום רמי לוי
ירקות:
- 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
- 1 כרישה חתוכה גס
- 5 פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים
- 7 שיני שום שלמות
- 5 גזרים חתוכים לרבעים
- 3 גבעולי סלרי עם העלים חתוכים גס
אופן ההכנה:
1. בסיר מניחים את שמן הזית ואת רצועות הבצל ואת הכרישה הקצוצה, מטגנים תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות ומוסיפים את קוביות הבשר.
2. מטגנים את הבשר מכל הצדדים עד שהוא משנה צבע ומוסיפים את התבלינים היבשים , הגזרים והסלרי, ממשיכים לערבב ומוסיפים את היין האדום, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 5 דקות.
3. מוסיפים את הפטריות, הערמונים, הסילאן ומים - עד לכיסוי של כל המרכיבים , מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר נימוח. אם רוצים רוטב סמיך יותר, מבשלים ללא כיסוי עד שרוטב נהיה סמיך יותר. מגישים חם לצד כוס יין אדום
לבריאות!