כיכר השבת

המתכון קל, הכבד - מעדן

מתכון לכבד בשזיפים ושקדים: מחפשים מתכון יוצא דופן לסעודת השבת הקרובה? עורכת מדור אוכל בכיכר השבת, מורן פינטו, מציעה כבד בשזיפים ושקדים, עם בצל סגול ושמן קנולה. המתכון המלא (אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
מתכון לכבד בשזיפים ושקדיםמתכון לכבד בשזיפים ושקדים
(צילום: shutterstock)

מתכון לכבד בשזיפים ושקדים: מחפשים מתכון יוצא דופן לסעודת השבת הקרובה? עורכת מדור אוכל בכיכר השבת, מורן פינטו, מציעה כבד בשזיפים ושקדים, עם בצל סגול ושמן קנולה. המתכון המלא.

מתכון לכבד בשזיפים ושקדים:

400 גרם כבד צלוי

2 בצל סגול פרוס דק

8-10 שזיפים מיובשים מגולענים

1/2 כוס שקדים לא קלויים

2 כפות סוכר חום

מלח

פלפל

3 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת.

ומוסיפים את הבצל מטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הכבד ומתבלים במלח, פלפל וסוכר ומקפיצים כמה דקות עד להמסת הסוכר. מורידים מהאש ומוסיפים את השזיף והשקדים, מערבבים ומגישים חם.

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
לא מתאים מתוק לכבד זה כבד מידי
חומץ
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים