כיכר השבת

ריח הדרים: מתכון לעוף בתפוזים

ריח ההדרים מנשב באוויר החורפי, וזה הזמן להקפיץ את מנת העוף הקלסית בכמה דרגות. והפעם שילוב מעולה של עוף ותפוזים יוצר מנה קוצרת תשבחות. נסו את זה בבית (אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
עוף בתפוזים
עוף בתפוזים (צילום: shutterstock)

מתכון לעוף בתפוזים

  • 6 נתחי עוף
  • 3 כפות שמן
  • 3 בצלים פרוסים
  • 2 תפוזים
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת ג'ינג'ר / 1/2 כפית ג'ינג'רטרי
  • 1 כף סוכר חום (ניתן להוסיף קורט קינמון).

מתכון עוף בתפוזים: אופן ההכנה

  • בסיר רחב מחממים את השמן
  • מטגנים קלות את הבצל והעוף..
  • שמים את הפפריקה המלח פלפל והסוכר חום.
  • מטגנים מספר דקות.
  • מוסיפים את הג'ינג'ר.ו סוחטים את התפוזים מעל.
  • מכסים את הסיר ומבשלים כ-35 דק'
  • אם מתחיל לאבד את הנוזלים מוסיפים חצי כוס מים/חצי כוס יין לבן יבש.
  • מגישים עם אורז לבן.

mpinto166@gmail.com
תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אם אין לי גינגר? אפשר לוותר?
1
כך אני עושה יוצא ממש טעים.
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים