כיכר השבת

באנו לעזור

מהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניות

אם פשוט תכניסו שיני שום מופרדות לצנצנת זכוכית, תסגרו אותה היטב עם מכסה ותנערו חזק ככל האפשר, במשך חצי דקה, תקבלו שיניים קלופות ונקיות שמוכנות לבישול מיידי (אוכל, באנו לעזור)

| 5 | כיכר השבת |
מהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניות
(צילום: שאטרסטוק)

בואו נהיה אמיתיים: גם אם אתם מחשיבים את עצמכם לטבחים מהשורה הראשונה, כולם מגלגלים מעט את העיניים כשהם רואים מתכון שדורש שום כתוש טרי או טחון. מדוע? מכיוון שלמרות שכולנו אוהבים את הטעם של המרכיב הבסיסי הזה, תהליך הקילוף גוזל זמן יקר ובעיקר, די מעצבן. כלומר, עד שהטריק הגאוני הזה נכנס לחיינו.

סרטון יוטיוב מבריק שרץ ברשת מראה שאין צורך להתעסק יותר עם קליפת השום הדקיקה. אם פשוט תכניסו שיני שום מופרדות לצנצנת זכוכית, תסגרו אותה היטב עם מכסה ותנערו חזק ככל האפשר במשך חצי דקה, תקבלו שיניים קלופות ונקיות שמוכנות לבישול מיידי.

כן, זה בהחלט נשמע מטורף, מופרך ונקי מדי, אבל תנו צ'אנס ונסו זאת בעצמכם. התנועה המהירה היא המפתח שמאפשר לקליפה ליפול מהשיניים הרבה יותר בקלות.

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
פשוט חותכים את שן השום לאורך, וקליפת השום משתחררת בקלות !
אני
4
בבננות זה גם עובד אבל בכלי חרס שחור מכניסים מערבבים הכי חזק זהו ואז זורקים
מתבונן
3
שמים את הראש שום במיקרו ל30 שניות ואז זה באמת תוך שניה מתקלף.
יותר טוב

הצגת כל התגובות

2
יותר פשוט להכניס את השיניים למיקרוגל לימי דקה- דקה ואז גם הקליפה יוצאת לבד
חנה
1
מכה על השן שום עם תחתית כוס...והשן מתקלפת..אפשר לשים על קרש לחם ולהכות עם פטיש של שניצל מעץ
יאיר
באנו לעזור