כיכר השבת

פרוש עונה לכהן: "כתבת תחת לחץ"

ראש העיר אלעד שרוליק פרוש, התייחס למכתב ששלח אליו אתמול צביקה כהן מש"ס, ובו הודיע על סירובו לקבל את תפקיד חבר הדירקטוריון בשל "שימוש ציני בשמו". פרוש: "אני מבין כי המכתב נכתב תחת לחץ" (חדשות, בארץ)

| 22 | כיכר השבת |
ראש עיריית אלעד ישראל פרוש
ראש עיריית אלעד ישראל פרוש (צילום: ינקי לביא)

נמשכות ההתנצחויות בין אישי הציבור ששמם נקשר לעיר אלעד. בתגובה למכתבו של צביקה כהן מש"ס על סירובו להתמנות לחבר דירקטוריון בתאגיד המים העירוני, בשל מה שהוא מגדיר "שימוש ציני בשמו". טוען היום (שני) ראש העיר שרוליק פרוש כי כהן כתב את מכתבו תחת לחץ.

"קיבלתי בתדהמה את מכתבך מאתמול שפורסם בכלי התקשורת, בו הגדרת את מינוייך לחבר בדירקטוריון תאגיד המים העירוני מיתב כ"שימוש ציני ומניפולציה פוליטית", כתב ראש העיר.

"אני מבין כי המכתב נכתב תחת לחץ", טוען פרוש. לדבריו, טרם המינוי הוא שוחח טלפונית עם כהן שאישר לו את דבר המינוי, "משום שאנו סיכמנו קודם על המינוי, ואף התקשרת אלי להתנצל על אי יכולתך לקבל את המינוי לעת עתה, והודעת לי כי תוציא מכתב בו תודיע על השעיה זמנית של המינוי, עד לכינון קואליציה בעיר".

שרוליק פרוש חותם את מכתבו במילים: "אין לי אלא לומר לך: "והמשכיל בעת ההיא יידום".

תוכן שאסור לפספס
22 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
שמעון סיוסה טוען שגם צביקה כהן קיבל כסף ממוטי כהן אז מה הפלא שהוא מוותר על התפקיד .להזכירכם מי שהלשין על ראש העיר עידן זה לא אחר מחבר בתונעת שס שהיום מנהל את המשא ומתן שמעון סיוסה.
שלומי עמר
5
בריוני דרעי בפעולה...
ספרדי
4
הורסים כל חלקה טובה.
נעשה ונשמע
ורוצה להרוס כל חלקה מאז שאלעד נבנתה, ולא בחינם שהרב קנייבסקי לא מוכן להבנס שם
אלעד
שיודע שהעיר היא ספרדית. ולא אשכנזית שפורוש משתלט....
אלעדי
הותירה ש"ס.ומי שבא לטעת תקווה נאשם על ידם ב"פשע"...
פישל

הצגת כל התגובות

3
מעוררת. עשיתם כבר המון נזק לציבור החרדי - תפסיקו עם זה. להזכירך. בבית שמש - זיופי בחירות בחריש - שחיתות ומפלה בירושלים - הדחת לופוליאנסקי ומפלה בביתר ואלעד - מדנים ומריבות בעמנואל - גיבוי לגזענות והכל בשביל אגו כבוד וג'ובים. מתי תקחו אחריות על מעשיכם, ותפסיקו עם חרחור המריבה שלכם ?
כרמל
אני נגעתי מהם פעמיים בחריש ובאלעד. נ.ב דרך אגב לדואגים לי על חריש. תדעו כי עברתי לקהילת 'לעבדך באמת' שראוי לציין שעושים זאת באמת לשם שמים ולא למטרות כבוד ולכסף. ובאמת עמדו במחיר דירה שאמרו -420,000 ש"ח ישר כח ענק לרב אשר זגדון שליט"א על המאמצים והשתדלויות לאברכים ובני התורה שיהיה להם דירה משלהם, ו
אלעדי וחרישי
2
לא אכפת מכל השטיות האלה !! יש דברים הרבה יותר חשובים לעם ישראל
germon
1
שרוליק לך אי אפשר לכתוב "המשכיל בעת ההיא ידום" כי כשחילקו שכל אתה לא היית בסביבה והדברים ידועים, אביך שהיה רוצה להתייעץ דיבר עם אביו, אבל אתה עם מי יש לך להתייעץ, עם אביך? נו באמת הצחקת , די כבר פרושים צאו לנו מהוורידים יש לנו מספיק צרות ביהדות החרדית בלעדיכם, נמאסתם עלינו עם הכוחניות שלכם, הרבנים
יוסי
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים