כיכר השבת

מה אוכלים היום?

לגזור ולשמור: קציצות טונה עסיסיות ומהירות

השפית מורן פינטו עם מתכון "לגזור ולשמור" שיישאר איתכם הרבה אחרי תשעת הימים, בכל פעם שתרצו לסגור את פינת הארוחה המשפחתית כאן ועכשיו (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
קציצות טונה
קציצות טונה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 קופסאות טונה בשמן, מסוננות
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס שבבי בצל מטוגן
  • 1/2 כוס קמח כוסמין לבן, מנופה
  • 1 חבילת כוסברה, קצוצה דק
  • 3 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. בסיר רחב, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, יוצרים מהעיסה קציצות בגודל שווה ומטגנים אותן בקבוצות עד להזהבה יפה מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אני אופה בתנור ויוצא מהמם!!
מ
1
אפשר להשתמש בקמח לבן רגיל
אלינה
אולי גם יעניין אותך
דגים