רכיבים
- 2 ביצים גדולות, טרופות
- 1/4 כוס מים
- ½1 כוסות פירורי לחם
- 1/2 כפית מלח שום
- 2/3 כוס קמח לבן מנופה
- 1/3 כוס קורנפלור
- 2 כוסות שמן, או לפי הצורך
- 1 חבילת אצבעות גבינת מוצרלה
אופן ההכנה:
1. טורפים את הביצים והמים בקערה קטנה. מערבבים את פירורי הלחם ומלח השום יחד בקערה בינונית. מערבבים יחד את הקמח והקורנפלור בקערה שלישית.
2. מחממים שמן ל-185 מעלות בסיר גדול וכבד.
3. מצפים כל אצבע מוצרלה בקמח; מנערים עודפים. טובלים בתערובת הביצים. מרימים למעלה, כך שעודפי הביצה יטפטפו בחזרה לקערה ומצפים בפירורי הלחם. מניחים על צלחת או רשת.
4. משתמשים בזוג מלקחיים כדי להוריד 3 עד 4 מקלות מוצרלה לתוך השמן החם. מטגנים עד להזהבה, כ-30 שניות. מסירים מהאש ומסננים על נייר סופג. חוזרים על הפעולה עם מקלות המוצרלה הנותרים.