מתכון לנודלס
מצרכים לרוטב
5 כפות סויה
חופן כוסברה
20 גר' ג'ינג'ר
2 שיני שום קצוצות
3 כפות סוכר
3 כפות צ'ילי מתוק
3 כפות ברביקיו
אופן הכנת הרוטב:
1. לטגן קלות את השום והג'ינג'ר להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם.
מצרכים לנודלס
בצל לבן ג'וליינים ( אצבעות דקות)
גזר ג'וליינים
כרוב לבן
נבטים
בצל ירוק
בוטנים גרוסים
כוסברה
איטריות ביצים מבושלות
אופן הכנה:
1. להקפיץ את כל הירקות קלות
2. להוסיף את הנודלס
3. להוסיף את הרוטב לקפיץ כמה דקות
4. ולפזר בוטנים קצוצים וכוסברה ובתאבון.
מתכון לאסאדו בבישול ארוך
מרכיבים:
5 קילו בשר אסאדו מס' 9
חופן עלי דפנה
כפית פלפל שחור אנגלי
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות מלח
ליטר רוטב ברביקיו
ליטר יין אדום
4 גזרים חצאים
6 בצלים
10 חצאים של תפו"א
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל המצרכים למעט התפו"א
2. מכניסים לבישול של 3 שעות לאחר 3 שעות מוסיפים את התפו"א ומבשלים שעה נוספת. סה"כ זמן בישול הוא 4 שעות.
פילה סלמון צרוב
מצרכים:
פילה סלמון טרי
מלח
פלפל
טימין
תפו"א חצוי ומבושל
עבניה חצויה
שעועית ירוקה
נגיעה של מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. לתבל את הסלמון ולצרוב במחבת.
2. לצרוב את העגבניה והתפו"א עד לקבלת צבע.
3. לסדר בצלחת שעועית תפוא עגבניה וסלמון.
צילום תמונות: ריקארט