כיכר השבת

המצאה בריטית חדשה: אבוקדו ללא גלעין

בקרוב, כדי להתפנק על אבוקדו טוב לא תצטרכו לא לקלף, או להוציא את הקליפה: ההמצאה שמגיעה הפעם מכיוונה של בריטניה הקפואה הולכת לעשות לכם רק טוב. וכמה זה יעלה? (חדשות האוכל)

| 5 |
בריטניה מבריקה: אבוקדו ללא גלעין ועם קליפה אכילה
(צילום: שאטרסטוק)

נכון, האנגלים רשומים על אחת מההמצאות הקולנריות הגרועות בהיסטוריה "תה עם חלב" אבל כנראה שההמצאה הבאה שלהם הולכת לכפר על כל פשע קולינרי שנעשה על ידם מאז ומעולם.

"ההמצאה" האחרונה והמדוברת גורמת ללא פחות מהתרגשות בקרב חובבי אוכל ואניני טעם ברחבי העולם אליהם הגיעה הבשורה מכיוון הממלכה הבריטית שפיתחה אבוקדו ללא גלעין. הפרי הנפלא הזה עומד להיות אכיל בקלות נסבלת ועוד איך נסבלת.

את האבוקדו החדש תוכלו למצוא כרגע רק ברשת הסופרמרקטים M & S ׁ(מרק אנד ספנסר) באנגליה, אם אתם באמת אוהבים אבוקדו אתם כבר תמצאו את הזמן לגיחה קצרה לצורך מילוי המזווה, הוא יעלה בדיוק כמו אבוקדו רגיל (2 פאונד לחבילה - כ-9.5 שקלים), כשהגודל של פרי אחד (באופן טבעי ואחרי הסרת הגלעין) הוא יחסית קטן מזה של אבוקדו רגיל: בין 5 ל-8 ס"מ.

הדבר היחיד שעדיין לא ברור הוא האם ההמצאה החדשה תתן לנו להנות מהאבוקדו במשך כל השנה או שנצטרך בשביל זה לחכות לחורף...

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
שישחמו במקום הגלעין ביצה קשה כך זה יהיה מוכן ישר לסנדביץ' (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משה
2
מה הבעיה לאכול מה שהשם ברא? הכי מותאם לנו
שרון
1
לא יפה מה שכתבתם. זו המצאת המאה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי
אני גרתי באנגליה הרבה שנים ותמיד שתיתי שם תה עם חלב - תענוג!
אני
אולי גם יעניין אותך
צרכנות