כיכר השבת

מה נאכל היום?

עסיסי בטירוף ועדיין בריא יותר: מתכון להמבורגר הודו

בפעם הבאה שאתם מכינים המבורגר הודו (זאת אומרת, עכשיו), השתמשו במרכיבים טריים לתוספות, כמו עלי בייבי, מלפפונים ונבטים. הם יוסיפו את האקסטרה קראנץ' הזה שכל כריך המבורגר טוב זקוק לו. סמכו עלינו. מרחו קטשופ ומיונז על הלחמניות הרכות והתענגו על כל נגיסה (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
עסיסי בטירוף ועדיין בריא יותר: מתכון להמבורגר הודו
עסיסי בטירוף ועדיין בריא יותר: מתכון להמבורגר הודו (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר הודו טחון
  • 1 שן שום, כתושה
  • 3/4 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפיות זעתר
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף שמן זית + עוד, להברשה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה טריה, קצוצה דק

להרכבה:

  • 4 לחמניות המבורגר טריות
  • קטשופ
  • מיונז
  • 1 אבוקדו, פרוס דק
  • 1/2 כוס מלפפון, קצוץ דק
  • 1/2 כוס נבטים
  • 1/2 כוס עלי בייבי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה משלבים את בשר ההודו, השום, המלח, הפלפל, הזעתר, המיונז, שמן הזית והפטרוזיליה. מערבבים עם הידיים רק עד לאיחוד מלא. מחלקים את התערובת לארבע קציצות ומשטיחים קלות כל קציצה. מעבירים לצלחת, מכסים בניילון ומצננים במשך 15 דקות.

2. מחממים מחבת פסים, מחבת מברזל יצוק או מכשיר גריל, על אש בינונית-גבוהה. צולים את הלחמניות. מברישים מעט שמן על המחבת / מכשיר הגריל. מוציאים את הקציצות מהמקרר וצולים אותן עד לבישול מלא - הופכים באמצע - במשך 10-12 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-70 מעלות במדידת חום.

3. להרכבת ההמבורגרים, מורחים את המיונז והקטשופ על תחתית כל לחמניה. מוסיפים את עלי הבייבי והנבטים ואחריהם את ההמבורגרים ואז מעל את האבוקדו, המלפפון והחצי הנותר של כל לחמניה.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נראה טובבב
ללא שם
עוף